DSC_9733.2

Om mig

Jag heter Mirjam Hallström och bor i Tullinge söder om Stockholm med min familj. Från början är jag en Hälsingetjej som studerat foto, video och TV i Ockelbo och Piteå.

Jag älskar att vara i en produktiv miljö där jag får vara med att skapa! Att dessutom få leka fram skratt hos barnen samtidigt som jag fotar är en rolig utmaning.

Efter att jag blev mamma så växte intresset för barnfoto väldigt snabbt. Jag fick förståelse för hur jobbigt det kan vara att ta med barnen till en fotograf som ofta har en tid att passa. Jag vill underlätta för alla föräldrar genom att komma hem till er och ge era barn den tid som behövs. Är barnet hungrigt eller trött, har särskilda behov,  så väntar jag på er tills barnet fått sin mat, stillat sin oro och är redo att fotas. Jag är van  barn och ni behöver inte vara oroliga om barnet ej är på det humör ni önskat. 

Jag kommer att erbjuda  er en skiva med högupplösta, bearbetade bilder, där ni själva avgör hur ni vill göra med bilderna. Det viktigaste är ju att man har bilderna och vill man förstora så får man själv avgöra hur och när man vill göra det. Men för er som vill att jag framkallar, så gör jag givetvis det.  

Jag vill även ge er möjligheten att fota i en roligare miljö där man både kan ha "fotopartyn" eller vanliga fototagningar.
Läs mer på priser/tjänster! 
Ni kanske har många idéer själva vad gäller klädsel eller rekvistita?! Känn er fria och vara med i det kreativa eller fråga gärna mig om ni vill ha det på ett speciellt sätt.

Hoppas vi ses!

Mirjam

mirjam@homephoto.se

070 -274 98 21