DSC_9733.2

Vad innebär ett Fotoparty?

 

Min idé med ett Fotoparty är att det ska vara ett roligt sätt för vänner/mammagrupper att umgås på, där ni samtidigt fotar era barn. Jag styr tiden efter era barns sovrutiner och trötthet. Fördelen för er med ett Fotoparty är ni får extra förmånligt pris för en skiva med 15st högupplösta bilder. Alla får ett reducerat pris, d.v.s. en rabatt på 900:- och betalar endast 1500:- för paketet.  Den som anordnar partyt får dessuton 10% rabatt på varje person den bjuder in.  Så 3 personer, 30% rabatt osv. Det räcker med att ni är två och vill ni får ni även gärna vara hemma hos mig.

 

Hur går ett Fotoparty till, vad ska man tänka på?

 

Vi bestämmer en tid som passar er och era barn. Ni får även innan välja på om ni vill ha svart eller vit bakgrund, eller om ni vill fotas ute. Sedan får värdinnan bestämma upplägget om hon vill att föräldrar/barn ska komma olika tider eller samtidigt och vänta på sin fototur, en fotosession kan ta ca 35 min. Tillsammans kommer vi på idéer och har ni någon speciell leksak etc. som är fin i bild och som erat barn gillar extra mycket, ta med det! 

 

Har ni äldre barn, så kan vi göra roliga modebilder, hobbybilder (t.ex. sångerska, innebandyproffs, prinsessa, riddare, modell m.m.)  

 

Vad händer sedan, hur får man bilderna och hur betalar man?

 

När jag har fotat klart, så åker jag hem och laddar upp bilderna på datorn och lägger dem som småupplösta oredigerade bilder på min hemsida under fliken kundbilder. Där kan ni sedan efter ni fått ett lösen av mig,  gå in och välja vilka bilder ni vill ha i lugn och ro.

 

När ni sedan bestämt er, mailar ni bara bildnummren till mig, berättar om ni har något särskilt önskemål med dem, t.ex. om ni vill ha någon bild kvadratisk eller beskuren på ett speciellt sätt. Är ni inte nöjda, så behöver ni självklart inte köpa något.

 

Sedan redigerar jag dem, så de blir extra fina. När jag redigerat klart, lägger jag dem på en skiva och skickar bilderna tillsammans med fakturan. Önskar ni fler bilder än vad som ingår, så säger ni bara till, så får ni dem till extra bra pris.

 

Sedan är det bara att framkalla i den storlek ni önskar. 

Format att framkalla i rekommenderar jag: 

9x13, 13x18, 18x24, 24x30, 30x40, 40x50, 50x60

 

Hoppas vi ses!